The mind and the karusel.

Okei, dette blir mitt første innlegg skrevet i Norsk. Jeg ser virkelig fram til å kunne skrive på mitt eget språk. Dette har vært noe jeg har tenkt på lenge og jeg føler det har holdt meg igjen. Jeg vil veldig gjerne utvikle meg som skribent og håper dette vil øke interessen. Jeg velger å beholde overskriften i engelsk. Noen ting høres bedre ut på engelsk, hehe. IMG_0044

Til poenget; Jeg vil gjerne skrive litt om hva jeg tenker mye på akkurat idag. Jeg har hatt en slik dag som jeg får et rush og deler mye informasjon på sosiale medier. Det vil si, nyhetssaker som opptar meg, både internasjonalt og norsk. Jeg har lagt merke til at mainstream media har begynt å åpne øynene for ganske viktige topics. Idag så jeg et innlegg fra NRK, som har gått ut med å fortelle at antidepressive piller ikke fungerer og sløver ned ungdommen. Dette er et veldig viktig tema, og noe jeg har visst veldig lenge.

Jeg får selvfølgelig indvending fra enkelte mennesker som er uenig i mine uttalelser, og det er helt greit. jeg synes det er bra at vi kan diskutere slike temaer, det vekker oppmerksomhet og kan bidra til at man tenker litt annerledes enn man vanligvis gjør. Ikke minst at vi i det hele tatt kan se det på en annen måte og forstå at for enkelte mennesker er det en sannhet i motsetninger, og noen finner trøst i slike medisiner. Jeg personlig synes hele legemiddel opplegget til dags dato baserer seg mye på å tjene penger og medisinere mennesker på feil grunnlag, også med medisiner som ikke gjør deg frisk, men heller avhengig og sløv.

Sinnet er en fantastisk ting, det som styrer hele motorikken i kroppen og tankene. Det kanskje ikke alle veit, er at det finnes et tredje element for liv, nemlig sjel. Og den har faktisk kontroll over både kropp og sinn, hvis man kan la den slippe til. Det som er synd, er at de aller færreste av oss veit hvordan vi kan bruke sinnet til vår egen og andres fordel. Se på hjernen som en todelt, hvor den ene halvdelen er et vilt dyr og den andre et utenomjordisk høyteknologisk vesen. I dagens samfunn har vi blitt lært til å tjene villdyret. Mat og sex er noe av de sterkeste overlevelses innstinktene til villdyret, og disse blir hausset opp og foret på oss daglig. Men, vi må ikke glemme den andre delen, den intelligente delen, som faktisk sitter på høyre side. Denne delen, er den som styrer kreativitet, spiritualitet og kjærlighet. Noen av de beste delene av oss blir aktivert i denne delen av hjernen. Vi som mennesker har fått utdelt fri vilje, altså evnen til å velge hvilken del av hjernen vi vil skal ha mest autoritet. For at vi skal kunne kvitte oss med mange verdensproblemer, også våre egne psykiske problemer, må vi ta denne delen i bruk bedre.

Hvis folk visste hva de faktisk var istand til, om vi velger høyre framfor venstre mesteparten av dagen, kunne vi forandret verden. Jeg tror vi alle kan være enige om at vi ser dagens samfunn ikke fungerer. Det er enormt mye mentale problemer i mennesker, vi ser dette veldig tydelig, også i unge mennesker. selvmords statestikken er høyere enn noen gang, og det ungdom som faller først. Er det ikke tragisk at vi skal miste så mange pga hvordan samfunnet har utfoldet seg? Det er for mye press på både skole og jobb, ikke minst i samfunnet med materialsime og narsissisme. Aldri før har kosmetiske operasjoner vært så stort, og ingen ser hvor mye ødeleggelse det ligger i å legge seg under kniven. Problemet var der, lenge før dette kom, og det vil aldri bli bra sålenge vi tror det er løsningen. Aldri før har overvekt og kreft/sykdommer vært et så stort problem, ei heller psykisk helse.

Vi MÅ forandre oss litt, vi MÅ utvikle oss. Vi er ikke på langt nær så vokse som art som vi tror. Vi er en veldig ung art mennesker, og vi har masse å lære! Det gjelder ikke bare teknologi og medisin, vi må lære oss hvordan vi kan tenke selv, med den mer intelligente delen av hjernen, så vi kan gjøre en forskjell og forbedre oss sammen. Vi må praktisere mer aksept og kjærlighet, for oss selv og andre for at vi skal få ting til å fungere igjen. Bare en idiot vil si at samfunnet er best mulig nå. Det er helt på trynet, og de som sitter på toppen og tjener seg søkkrike på vår egen forkastelse og undertrykkelse er kvalmt. Det er ditt ansvar like my som alle andre å gjøre din del for en bedre framtid, om det så bare gjelder å elsker litt mer enn du allerede gjør. Kjærlighet er et språk alle forstår, det er den eneste interdimensjolale sannhet som eksisterer. Kjærlighet er ikke et menneskeskapt konsept, det er en frekvens, og jorda spinner på samme frekvens!

Jeg vil se en ny verden, jeg vil se oss jobbe sammen om å overleve, og utvikle! For hvis vi fortsetter slik som nå, med hat, krig og forbruk vil vi utrydde oss selv før vi rekker å bli en voksen art. I universets øyne er vi barn, og vi trenger ikke å stresse med å bruke opp resurser og være best! Vi er perfekte slik vi er, og det må vi alltid minne hverandre på! Vi trenger bare å ta vare på våre søstre og brødre her på jorden, samt moder jord og alle skapninger som finnes her. Vi må starte med oss selv først, og utvikle den delen av hjernen som vil belønne oss med indre fred. Ta kontakt med din sjel, få kontroll på sinnet ditt og ta vare på kroppen din. Livet er en karuselltur som er over på et blunk, vi bør ta vare på det. Hva er vitsen ellers?

Vi er energi, og vi vil aldri forsvinne helt. Kan vi ikke gjøre denne karusellturen så moro som mulig for alle og oss selv, mens vi er her? Vi fortjener det. Det klarer vi kun hvis vi jobber sammen. Det er påtide å bruke huet! Velg kjærlighet♥

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s